колата е 2,4 ЖТД 2000г. и майсторчето каза че се сваля от към двигателя,самата помпа е в купето и не/стърчи/ не се вижда от към мотора,така ли
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем педал съединител!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo_io Покажи съобщениеколеги да ви попитам спешно започнах да разглобявам колата за да сменя помпата която е при педала,но за тази цел ми се струва че трябва да поразглобя и отпред,на прав път ли сме или....................поправетеме моля ако грешаLast edited by lordliness; d.m.y г., 16:09.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
така колеги колата е сглобена при мотора,разглобих я отдолу под волана и....изненада оказа се че са ми пратили цилиндър за 74лв.смях,ама не и за мен,след като се разбра "грешката"се оказа че всъщност помпа няма никъде и сега на къде??????????? кажете за някой магазин по София или колега понеже обиколих всички авточасти - 4бр.магазинаи никъде няма
Comment
-
http://avtochastite.bg/ виж тук ,един колега го беше публикувал линкаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Днес си смених помпата, тази в таблото Играчка но не е кой знае каква хамалогия И така Пипа се и откъм двигателният отсек но само да се източи спирачната течност от казанчето - със спринцовка След като я разкачих от вътре отставих мизериите от тръбите да изтекът на един найлон с парцал Така че ако сменяте не запушвайте тръбите с клинчета Така само запазвате мизериите в тях Вързах новата помпа, напълних казанчето със спирачна течност и охлабих тръбата на сменената помпа докато прокапе После стегнах Отворих и работният цилиндър отдолу и изчаках докато изтекоха около 50гр Но педала все още го няма Въпроса ми е дали сама ще се напълни или ще трябва да се помпи и обезвъздушава от долният цилиндър или пък трети вариант за заработване на съединителяALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
обезвъздушаваш,почти като спирачка ,но педала остава долу и го вдигаш с ръка,като си източил казанчето може да си останал без спирачкиLast edited by lordliness; d.m.y г., 22:26.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Казанчето го изсмуках със спринцовка В спирачките няма да има въздух защото долу казанчето се разделя на две и източвайки частта на съединитела то частта на спирачките си остава пълна Ако бъркам някой да ме поправи но си мисля че трябва да съм правALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Колеги вече 2 часа близо,туба нафта и вече второ шишенце сп.течност се мъча да обезвъзд.системата от щуцера на помпата,въздух НЕ излиза,педала вече се качва сам,но пак е по стария начин,не иска да вкл.на скорост.Дали има още въздух и дали да пробвам този път от пробката на цилиндърчето?????????????
Comment
Comment